Coaching

Coaching bij de Wijstgronden wordt afgestemd op jou. Wat houd je echt bezig? Waar wil je naar toe en waar wil je vanaf? Ik ondersteun in het proces met methodieken die passend zijn in jouw situatie.

De Wijstgronden maakt gebruik van:

  • NLP
  • Voice Dialogue
  • Creatieve vormen
  • Wandelcoaching
  • Familieopstellingen

Wat biedt De Wijstgronden

Individuele Coaching

Begeleiding voor
Verandering en Groei
Lees meer

Creatieve coaching

Herinnering decoratie maken
Lees meer

Wandel Coaching

Wandelen naar balans en rust
Lees meer

Familie opstelling

Een methode van familieopstellingen is een tafelopstelling
Lees meer

Individuele coaching

Begeleiding voor Verandering en Groei

Sta je op een punt in je leven waarop je het gevoel hebt vast te lopen door een soms onverwacht en ongekozen pad, of ben je klaar voor een uitdagend en vernieuwend traject, maar weet je niet waar te beginnen?

Bij De Wijstgronden sta ik klaar om je te ondersteunen op jouw pad naar persoonlijke groei en positieve verandering in veerkracht en flexibiliteit.

Hoe werkt coaching bij De Wijstgronden?

Gratis Kennismakingsgesprek: Leer mij kennen tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we jouw doelen en uitdagingen bespreken en kijken of er een wederzijdse klik is.

Individueel Traject: Samen gaan we een traject aan dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Jij staat aan het roer, en ik ben hier om je te begeleiden en ondersteunen.

MP-wijstgronden-uden-015-158-1200-900-80

Wat kan je verwachten:

– Persoonlijke Begeleiding: Ik help je om obstakels te overwinnen en inzicht te krijgen in jouw krachten en mogelijkheden.

– Nieuwe perspectieven: Ontdek nieuwe mogelijkheden en creëer een helder pad voor de toekomst.

-Zelfbepaling: Jij bepaalt de koers en het tempo. Samen werken we aan jouw doelen en maken we stappen richting de verandering die jij zoekt.

Waarom kiezen voor De Wijstgronden?

Jolanda neemt de tijd voor jou, gaat samen met jou het proces aan, en jij blijft leidend.
Ze is creatief en gelooft dat groei mogelijk is vanuit verbinding.
Alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Hoe begin je?

Gratis Kennismakingsgesprek: Neem contact op voor een gratis gesprek.

Creatieve coaching

Herinnerings Decoratie maken

In de coachingsdag “Het maken van een herinneringsdecoratie” begeleid ik jou individueel bij het creëren van een creatieve en betekenisvolle weergave van jouw unieke levensverhaal. Thuis verzamel je spullen die te maken hebben met jouw verlies, zoals een kledingstuk, een symbool, kleine voorwerpen, enzovoort, die je wilt gebruiken

We beginnen met het verzamelen van een tak uit de natuur door een wandeling van 4 kilometer te maken.
Als je al een houten stronk of een ander voorwerp thuis hebt, is dat zeker ook goed.
Tijdens de wandeling wil ik graag naar jouw verhaal over je verlies in je leven luisteren en de rouw die daarbij gepaard gaat.
De tak symboliseert een verliesfase/ervaringen in je leven.
Met behulp van diverse materialen zoals touw, draad, stof, kralen en verf, creëer je jouw eigen persoonlijke herinnering decoratie. Je hoeft niet creatief te zijn, ik ondersteun je tijdens het proces.

MP-wijstgronden-uden-015-158-1200-900-80
Er is ruimte voor jouw verhaal, jouw verlies, en dit zie je terug in je werkstuk als een unieke creatie.
Aan het einde van de dag heb je een prachtige en symbolische weergave van jouw levensverhaal,een tastbare herinnering aan jouw verlies en de daarbij behorende groei.

Algemene informatie:

Datum is in overleg met deelnemer

1 dagdeel, kosten €75,00

Hoe begin je?

Gratis Kennismakingsgesprek: Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wandelcoaching

Wandelen naar balans en rust

Welkom bij de Wijstgronden, waar wandelcoaching een reis is naar balans en groei.

Wandel Coaching met Jolanda

Ik nodig je uit om samen te wandelen. Wandelen zet niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest. Uit je hoofd en in je hart. Ik loop naast je, soms in stilte, en gebruik de natuur om te laten zien en voelen wat er speelt.

Wandelen in de Wijstgronden

Mijn favoriete wandelplek is de omgeving van de Wijstgronden, waar een breuk in het landschap letterlijk zichtbaar is. Zoals in het leven, komt het voor dat je een breuk oploopt, letterlijk of figuurlijk. Het oude is niet meer, en het nieuwe moet nog komen. Soms sta je met beide benen in de modder, en lijkt alles moeizaam.

In de Wijstgronden is alles mogelijk. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar orde, binding en balans in jouw leven.
Te midden van de breuken en modder vinden we samen de weg naar vernieuwende energie en groei en rust.

MP-wijstgronden-uden-015-158-1200-900-80

Waarom kiezen we voor de Wijstgronden?

Ik bied je direct en op een natuurlijke manier inzicht in je coachingsvraag. Buiten in de natuur bewust worden van je gevoelens, gedachten en gedrag. Net als de natuur verschillende seizoenen kent, doorloop je in je leven ook verschillende seizoenen.

Algemene informatie:

Kosten: €45,00

Hoe begin je?

Gratis Kennismakingsgesprek: Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Tafelopstelling

Jouw ervaring, jouw opstelling

Soms kun je (nog) niet de juiste woorden vinden, en zegt een beeld meer dan duizend woorden. Ik bied individuele tafelopstellingen aan om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke vraagstukken. De opstellingen bieden een unieke en beeldende benadering om diepere lagen van bewustzijn te verkennen en tot oplossingen te komen.

Wat zijn individuele tafelopstellingen?

Individuele tafelopstellingen vormen een krachtige methode om inzicht te krijgen in complexe situaties, persoonlijke uitdagingen en emotionele blokkades. Dit betekent dat de elementen van jouw vraagstuk gerepresenteerd worden met behulp van objecten of figuren, waardoor de dynamiek en onderliggende patronen visueel duidelijk worden.
MP-wijstgronden-uden-015-158-1200-900-80

Hoe werkt het?

In een veilige en vertrouwelijke omgeving begeleid ik jou bij het opstellen van de relevante elementen in jouw vraagstuk. Dit kan variëren van familieleden tot belangrijke aspecten in jouw leven. Door de opstelling ontstaat er een levendig beeld dat ons helpt om de verborgen dynamieken te verkennen. Er worden weinig woorden gebruikt.

Waarom kiezen voor De Wijstgronden?

Bij De Wijstgronden streven we naar een veilige, ondersteunende ruimte te bieden waarin jij je vraagstukken kunt verkennen en transformeren.

Ontdek de kracht van beeldende representatie en verkrijg helderheid in jouw levensvragen met individuele tafelopstellingen.
Kosten: €45,00

Zoals een Wijst opkomt en borrelt in het landschap, zo komen ook verlies en rouw. Puur en schoon.