Wie ben ik?

Een vrouw
Een dochter
Een moeder
Een zus
Een partner
Een vriendin
Ik ben mens met alles wat er is en mag zijn.

Ik ben Jolanda van der Wijst,
NLP Master Practitioner, expert in systemisch werken, familieopstellingen en holistisch rouwbegeleiding. Mijn levenspad doorloopt alle seizoenen, en juist deze uitdagingen hebben mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben.

De ervaringen die ik heb doorlopen, heb ik weten om te zetten in kracht, en nu wil ik anderen graag bijstaan in hun eigen reis. Het is immers onvermijdelijk dat iedereen vroeg of laat te maken krijgt met uitdagingen, of ze nu klein of groot zijn.

Missie en visie

missie-en-visie-de-wijstgronden
w graphic wit
Als oudste dochter van een moeder die veel verdriet met zich meedroeg, werd ik als tiener geconfronteerd met ernstige gezondheidsproblemen. Deze periode heeft een diepgaande invloed gehad op mijn leven. Ik rouwde weinig en was meer bezig met overleven dan met echt leven. Verlies van toekomstverwachtingen, zelfvertrouwen en genieten was voor mij een uitdaging.

Verschillende vormen van verlies kwamen in mijn leven, waaronder het verlies van werk, vriendschappen, de gezondheid van mijn partner en het overlijden van lieve mensen.

In mijn functie als verpleegkundige heb ik diverse vormen van verlies waargenomen, maar ook de ongelooflijke kracht van mensen. Deze ervaringen inspireerden mij om actief bezig te gaan met mijn eigen persoonlijke groeiproces.

Ik ontdekte dat drijfveren en veerkracht essentieel zijn voor flexibiliteit in tijden van verlies en voor persoonlijke groei. Mijn persoonlijke en werkervaringen, samen met mijn professionele achtergrond en opgedane kennis door opleidingen, hebben geleid tot de oprichting van De Wijstgronden.

Mijn missie is anderen te inspireren in hun persoonlijke ontwikkeling en hen aan te moedigen tot het nemen van persoonlijk leiderschap.
Met een doortastende, verbindende en creatieve aanpak deel ik mijn ervaringen terwijl ik anderen begeleid op hun weg naar persoonlijke groei.

Elke wijze uil begon als uilskuiken